Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
Кошницата е празна!

Бразилска кола маска.

Бразилска кола маска.

 

Когато става въпрос за кола маска, хората винаги я свързват с болка. Всъщност кола маската не е толкова болезнена колкото очаквате. Освен това има много възможности, да се намали болката от кола маска. Изтръпването е едно от решенията за процедура Бразилската кола маска. Може да се ползва обезболяващ крем който да намали болката от кола маската. Ако това е вашата първа процедура с Бразилска кола маска, се препоръчва да използвате обезболяващ крем преди това. С прилагането на този крем, вашата чувствителност в областта на нанасяне ще намалее. Трябва да се отбележи, че премахването на срамните косъмчета в бикини зоната е голямо изпитание, особено когато ви е за първи път с кола маска. Ако планирате да си направите Бразилска кола маска, не трябва да започвате директно с нея. Препоръчително е да започнете с нещо малко и основно, като например да обезкосмите само бикини линията си с кола маска. Така вашата кожа на бикини зоната ще привикне постепенно към издърпването на косъмчетата и така Бразилската кола маска ще е по-лесна и по-малко дискомфортна за вас.

 

Разгледайте нашите предложения за епилация.

 

Бразилска кола маска играе важна роля в живота на жените! На първо място, ако искате лятото да отидете на плаж и да сте облечени със хубав бански костюм или бански от 2 части, е задължително да отстраните излишните косъмчета около бикини зоната. Помислете си колко неудобно ще се почувствате, ако покажете тялото си на плажа в бански и от бикини зоната ви стърчат косъмчета. На второ място, пълна Бразилска кола маска ще премахне всички косъмчета от цялата срамна зона. Кожата там ще стане по-гладка, по-мека и по-привлекателна.

 

 

 

Обезкосмяването с кола маската е отлично и за другите части на нашето тяло. Прекомерното окосмяване на краката е досаден проблем за външния вид на жените. Нито една жена не харесва космати крака и това ги кара да се обезкосмяват по-често през летния сезон, особено когато носят къси поли. В допълнение , премахването на косъмчетата от ръцете също е необходимо, особено лятото когато носите рокли без ръкави. За малки области като брадичката, веждите, горната устна, кола маската е един от най-добрите и трайни варианти за епилация. Има комплекти с кола маска, които са подходящи за домашни условия и са едни от най-добрите варианти за вас. За изтъняване и уредяване на косъмчетата, кола маската има най-добрия резултат, тъй като нейния траен резултат е много по-дълъг отколкото бръсненето, скубането и вретеняването, като така косъмчетата не стават по-дебели и груби.

 

Ако ни харесвате и искате да четете всяка седмица интересни и нови статии, последвайте ни в социалните мрежи.

Нека Ви помогнем да поддържате форма с нас :)