Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
Кошницата е празна!

Тайните на стегнатия корем

Тайните на стегнатия корем

Мъжете си мислят, че най-голямата мечта на всяка жена е да намери любовта на живота си, а се оказва, че това не е съвсем вярно. Жените мечтаят просто да ядат каквото си искат и да не им се лепи. Една от най-проблемните зони за жените е безспорно коремът. Това е така, защото повечето не осъзнават, че не са важни само упражненията за корем, но и храните, които поемат. Защото колкото и добре развити коремни мускули да имате, ако над тях има слой мазнина, те няма как да се видят. Затова освен упражненията за корем е важно да се наблегне на топенето на мазниниТова може да се постигне с намаляване на въглехидратите в храната и наблягането на повече ароматни плодове (ягоди, малини, къпини). Най-важно е търпенето и постоянството. Стегнатият корем не може да се постигне за 1 ден, нужни са месеци тренировки и ограничения.

 

Има продукти, които биха могли да помогнат на тялото в борбата с мазнините, за да дадат шанс на скритите мускули да се покажат. Най-подходящи за целта са естествените таблетки или сиропи, които са извлечени от плодове или растения, защото нямат странични отрицателни ефекти, а по-скоро положителни. Такива са африканското манго, малиновите кетони и дори годжи бери. Разбира се те няма да направят чудеса. Ще намалят значително мазнините в тялото, но без подходящи упражнения ефекта няма да бъде толкова добър.

И накрая ще споделим малка хитринки за експресни резултати, но те са по-скоро оптична измама. Нанесете бронзаниращ лосион върху двете страни на корема, това ще създаде илюзия за стегнато коремче.

 

 

Ако ни харесвате и искате да четете всяка седмица интересни и нови статии, последвайте ни в социалните мрежи.

Нека Ви помогнем да поддържате форма с нас :)