Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
Кошницата е празна!

Как да се отървете от любовните дръжки лесно и бързо.

Как да се отървете от любовните дръжки лесно и бързо.

 

Любовните дръжки са нежелани мазнини, натрупали се около ханша. Те повишат риска за развитие на опасни висцерални мазнини, които се натрупва около органите. Противно на това, което виждаме по рекламните клипове, няма начин да отслабнем само в една част от тялото си. Това се казва намаляване на определени зони. Най-бързият и сигурен начин да стопите любовните дръжки е като отслабне цялото ви тяло. Това включва физически упражнения и промени в хранителната ви диета.

 

 

 

Стъпка 1

Намалете приема на храни, от който се пълнее много. Сменете пържените картофки, тарталетите, преработени меса, продукти с бяло брашно, бонбоните и чипса с по-здравословни храни, които са заредени с хранителни вещества. Трябва да стигнем до момента, в който не ядете нищо друго, освен плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, месо с малко мазнини, нискомаслени млечни продукти, боб и риба. Чрез тези промени в хранителната диета, вие ще предпазите организма си като приемате по малко калории, което логично води до отслабнете.

 

 

Стъпка 2

Откажете се от високо-калоричните напитки. Започнете да следите какви напитки пиете и обърнете внимание на калоричните, като заменяте по една всяка седмица с вода, докато не започнете да пиете нищо друго освен вода. Това ще намали приема на калории в тялото ви, като ще ви помогне да изчистите тялото си и също така ще ви държи хидратирани. Пийте вода докато се храните за да е стомаха ви добре балансиран и сит.

Стъпка 3

Закусвайте всеки ден. Ако пропуснете закуската, може да огладнеете по-рано и да се изкушите да посегнете към нездравословна храна като бонбони от автомата или сандвичи. Избегнете това, като закусите нещо бързо и лесно, веднага след като станете от леглото. Като пример за бърза закуска можем да изберем: мюсли богати на фибри, купичка зърнени храни с овесени трици с мляко с ниско съдържание на мазнини или чаша кисело мляко с плодове и семена.

 

 

 

 

Стъпка 4

Правете кардио упражнения за изгаряне на мазнините по тялото. Изберете такъв вид кардио, който ще можете да практикувате от три до четири дни седмично в продължение на 45 до 60 минути. Като пример може да се избере: бързо ходене, джогинг, кростренажор, спининг или плуване. Започнете с 5 минутно загряване и приключете с 5 минутно раздвижване накрая.

 

 

 

Стъпка 5

Правете тренировки с тежести, за да изградите мускулите си. С упражненията с тежести и покачване на мускулната маса, вие ще можете да горите повече калории всеки ден. Правете упражнения, които са насочени към всички основни мускулни групи като гърди, рамена, задни части, трицепс, бицепс и крака. Стремете се към 10 до 12 повторения, направете 4-5 серии и тренирайте два до три пъти седмично.

 

 

Стъпка 6

Натоварвайте коремната област с упражнения. Тренирайте косите коремни мускули с упражнения като руските обрати, странични коремни преси, коремни преси и велосипедни странични мостове. Вашите коремни мускули са си там, но просто се крият под любовните дръжки. Балансирайте вашата коремна тренировка като правите долни и горни упражнения, както и тренировки с повдигане на крак, коляно, привличащи добавки, коремни преси и коремни преси с топка. Стремете се към 15 до 20 повторения, направете 3-4 серии и тренирайте два до три пъти седмично.

 

Ако ни харесвате и искате да четете всяка седмица интересни и нови статии, последвайте ни в социалните мрежи.

Нека Ви помогнем да поддържате форма с нас :)