Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
Кошницата е празна!

Как да запазим тена си за по-дълго?

Как да запазим тена си за по-дълго?

Само защото лятната почивка е отминала, не означава, че и тенът ти трябва да отшуми с нея. Запази спомена за хубавите летни дни на морето като запазиш следите от слънчевите лъчи за по-дълго по кожата си. Това е постижимо като следваш само няколко важни и лесни правила.

Хидратация

Най-добрият начин да запазиш летния си тен е като хидратираш основно кожата си. Може да не ти се вярва, но няма по-лесен начин да запазиш хубавия бронзов цвят от нанасяне на хидратиращ лосион сутрен, обед и вечер. Не, изобщо не е прекалено. Освен дарявайки те с красив тен, слънцето изсмуква водата от кожата ти и я прави суха и податлива на лющене и белене. Редовното хидратиране помага на клетките да се възстановят и с това естественият цвят на кожата придобива леко по-тъмен цвят.

Не отивайте в сауна

Ако искате да задържите тена си за по-дълго, е необходимо за известно време да се откажете от сауната и силно запарената баня. Затоплената пара буквално сваля тена от кожата ви. Въздържайте се и от използването на скраб.

Морковите помагат

Приемете като правило всеки ден да изпивате чаша морковен сок, започвайки още с първите дни, когато се излагате на слънце. В този случай загарът “ще лепне” на кожата по интензивно и ще се съхрани за по-дълго.

Ако ни харесвате и искате да четете всяка седмица интересни и нови статии, последвайте ни в социалните мрежи.

Нека Ви помогнем да поддържате форма с нас :)