Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
Кошницата е празна!

Топлите дни са вече тук

Топлите дни са вече тук

Така дълго чаканото лято дойде и извадихме от гардероба по-късите и леки дрехи и е неизбежно да помислим как ще изглеждаме с тях. След всички тези празници, изкарани на маса и по диваните, е време да обърнем внимание на нашето тяло и да го подготвим за лятото. Няколко са нещата, от които най- често се притесняваме: наднорменото тегло, състоянието и проблемите на нашата кожа и не на последно място нашата усмивка. Но за всичко това има решение.

Наднорменото тегло е голям проблем не само в България, но и в цял свят. Начините за преборване с него са много. Най-лесния и прагматичен е чрез приемането на хранителни добавки и леки физически упражнения. Малиновите кетони станаха голям хит след предаването на популярното ТВ шоу на Д-р Оз в Америка. Отзивите от приемането на малиновите кетони като хранителни добавки са много положителни. Те изгарят мазнините в пъти по-бързо от другите продукти на пазара за отслабване и най- хубавото е, че вече са и на българския пазар.

Здравата и красива кожа е блян за всяка една жена. Проблеми като акне, изсушаване на кожата, обриви, различни екземи, стрии, целулит, бръчки и застаряване на кожата са топ проблеми с които трябва да се справяме ежедневно. За подмладяване на кожата е необходимо приемането на хиалуронова киселина и колаген под формата на хранителна добавка или крем. Тя се съдържа естествено в нашия организъм и с напредване на възрастта започва да се губи, като това довежда до застаряване на кожата, образуването на бръчки, загрубяване на кожата и болки в ставите. Приемането на хиалуронова киселина и колаген подпомага подмладяването на вашия организъм и кожа по естествен начин. Друг основен проблем са така неприятните стрии, целулит и разширени вени. Това е доста наболял проблем при жените и справянето с него е доста трудно. Вече има разработени формули които се справят бързо и лесно с тях а именно: Козметика за премахване на стрии Renuee, козметика против разширени вени Livariz. Може да ги разгледате в нашия магазин.  Проблемите с акне, обриви и екземите може да решите със специално разработените продукти като: Dermaspray Intensive, крем Zeoderm, серум за сияйна кожа W28, спрей против акне Antiac и др.

Всички казват, че хубавата усмивка е ключ към успеха. Снежно белите зъби са цел на много хора, но процедури при зъболекарите са много скъпи и не всеки може да си ги позволи. Американското сдружение на зъболекарите и P&G са направили един невероятен продукт на име Crest. Той се състои от избелващи лентички за зъби Crest които лесно се поставят. Този продукт е бърз и евтин начин да избелите вашите зъби в домашни условия, като ефекта е видим след първите 2 процедури. И най- хубавото е, че не се появява повишена чувствителност и няма риск от увреждане на емайла. Друг голям хит при избелването на зъбите е WhiteLight. Тази система за избелване на зъби работи чрез гел и машина за лазерно избелване. При нея гела и лазерната процедура взаимодействат за невероятни резултати.

Така с няколко лесни и евтини стъпки можем да подготвим тялото си за така чаканото лято. Всички изброени продукти и още много други може да намерите на нашия online магазин.

Нека да Ви помогнем така, че всеки да се обръща след вас.

Влезте във форма с нас.

keepfit.bg