Добре дошли! Вход | Регистрация!
Кошницата е празна!

Как да поръчам?

Може да направите Вашата поръчка от KeepFit.bg по 3 начина:

Когато се спрете на даден продукт/продукти за поръчка натискате бутона "Купи". Автоматично системата ще ви прехвърли във Вашата "Кошница". Там се събират всички продукти които сте избрали и натиснали бутона "Купи". Ако желаете да продължите с разглеждането на продуктите, натискате бутона "Продължете с покупките". Ако сте готови за поръчка натискате бутона "Плащане". Стъпка 1 Ви предлага 2 варианта:

  • За тези които нямат регистрация и не искат да си направят такава, избират "Плащане без регистрация" и бутона "Продължи". В стъпка 2 "Данни за плащането" трябва да попълните коректно и вярно полетата със звездичка * . Ако адреса за плащане и адреса за получаване са еднакви, оставете отметката на полето "Адресите ми на плащане и получаване са еднакви", ако не, махнете отметката и попълнете стъпка 3. В стъпка 4 изберете вида на доставка, ако искате да поясните нещо, моля напишете го в полето отдолу и натиснете бутона "Продължи". В стъпка 5 изберете начина на плащане, ако искате да поясните нещо, моля напишете го в полето отдолу и натиснете бутона "Продължи". В стъпка 6 "Потвърждаване на поръчката" виждате цялата сума на поръчката, която искате да направите. Ако искате да промените нещо по стъпките преди това, моля използваите бутоните "Промени". Когато се уверите, че това е желаната от вас поръчка, натиснете бутона "Потвърди". Ще получите документ от поръчката на e-mail който сте посочили. До 2 часа ще получите обаждане за потвърждаване на данните и поръчката от страна на KeepFit.bg. За условията на доставката, моля прочетете този раздел.
  • За тези които искат да си спестят всеки път попълването на данни, могат да си направят регистрация в KeepFit.bg. Попълвате формуляра за регистрация и полетата със звездичка * . Задавате си парола, ако искате да получавате съобщения от KeepFit.bg за промоции и намаления, моля сложете отметка на полето "Искам да получавам известия от keepfit.bg." и продължете с попълването по следващите стъпки. При следващи поръчки, влизате в профила си през бутона "Моят профил" с e-mail които сте посочили и паролата която сте въвели.
  • Най-лесния вариант е с телефонно позвъняване на телефона посочен в сайта. Този метод крие рискове, поради факта, че може да стане грешка при записването на желания от Вас продукт, данните на клиента и адрес на доставка.

Ние от KeepFit.bg препоръчваме да се използват първите 2 вариянта за максимално улеснение и сигурност на това, че ще получите желаните от Вас продукти на точния адрес.

Прочетете условията на доставка като натиснете ТУК!