Menu
Your Cart

Blog - хиалуронова киселина RSS Feed

05 апр Защо трябва да започнем да приемаме колаген и хиалуронова киселина?
0 229
Когато искаме да изглеждаме по-млади, не е изненада, че грижата за кожата ни има ключова роля за това. За съжаление, колкото повече напредва възрастта, толкова кожата ни става по-слаба и започва да показва признаци на стареене като фини линии, бръчиц..
05 апр Истината за хиалуронова киселина
0 468
Не всеки е чувал за тази малка и загадъчна киселина, но в действителност, тя има много голямо влияние върху живота ни и нашето тяло по толкова много начини. Нейните ползи за здравето се появяват бавно, но набират популярност в козметичната индустрия ..
05 апр Как помага хиалуроновата киселина на кожата и откъде да си я набавим?
0 255
От векове най-големият проблем на много дами е неизбежната борба с времето. В последното десетилетие голям хит сред подмладяващите продукти стана хиалуроновата киселина. За да се убедим в нейните свойства и безспорни качества, трябва да си зададем въ..
05 апр Какво е хиалуронова киселина?
0 175
Хиалуроновата киселина (HA) е една от най-невероятните съставки в грижата за кожата. Хиалуроновата киселина е естествена част от нашето тяло и се съдържа в съединителната тъкан, допринася за еластичността на кожата. За първи път е използвана в очнат..
05 апр Топлите дни са вече тук
0 182
Така дълго чаканото лято дойде и извадихме от гардероба по-късите и леки дрехи и е неизбежно да помислим как ще изглеждаме с тях. След всички тези празници, изкарани на маса и по диваните, е време да обърнем внимание на нашето тяло и да го подготвим ..
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Tози сайт използва бисквитки.