Menu
Your Cart

Епилация

Епилация

Гладката кожа на тялото е желание на всички жени, а в последно време и на все повече мъже по света. Постигането и понякога е трудно и отнема много време. Ние от keepfit.bg Ви представяме революционен продукт Рол-он нагревател за топла кола маска, с който да постигнете зашеметяващ ефект. Подходящ за всички видове кожа, без алергени, восък с приятна миризма на плодове и машина Рол-он с нагревател с който бързо и лесно се нанася разтопения восък и всичко това в домашни условия. Спестете си време и пари за посещение при козметик. Чувствайте се добре с гладко епилирани крака, ръце и тяло.

Рол-он нагревател за топла кола маска Рол-он нагревател за топла кола маска
Ново Безплатна доставка Наличен
Model: Рол-он нагревател за топла кола маска
Рол он нагревател за топла кола маска в домашни условия. Защо Ролон нагревателя за колo маска е толкова ефикасен? Представяме ви професионален апарат за кола маска от ново поколение, съчетаващ в себе си оригинален дизайн и много високи работни характеристики за съвършени резулта..
20.90 лв.
Епилиращ Ролон нагревател за топла кола маска с восък (Roll on wax heater) Епилиращ Ролон нагревател за топла кола маска с восък (Roll on wax heater)
Ново Безплатна доставка -9 % Не е наличен
Model: Епилиращ Рол-он нагревател с восък
Епилиращ Рол-он нагревател за коламаска с топъл восък. Какво знаем за епилирането с кола маска? Епилирането чрез кола маска е един от най-предпочитани методи за премахване на нежеланото окосмяване. Освен това коламаска може да се прави на всички части на тялото.С този нагре..
20.90 лв. 22.90 лв.
Комплект Рол-он нагревател за кола маска, пълнители и лентички. Комплект Рол-он нагревател за кола маска, пълнители и лентички.
Ново Безплатна доставка -7 % Наличен
Model: Комплект Рол-он
Комплект Рол он нагревател за коламаска, пълнители и лентички. Защо да изберем комплекта Рол-он нагревател за кола маска? Представяме ви професионален апарат за кола маска от ново поколение, съчетаващ в себе си оригинален дизайн и много високи работни характеристи..
25.90 лв. 27.90 лв.
Пакет кола маска в домашни условия. Пакет кола маска в домашни условия.
Ново Безплатна доставка -5 % Наличен
Model: Пакет кола маска
Пакет ролон коламаска в домашни условия. В днешните забързани времена, все не ни достига време за да свършим това или онова. А още по-малко време намираме за да обърнем внимание на себе си. Много от нас правим компромиси със себе си заради малкото време което си отделяме, затова ви предлагам..
38.90 лв. 41.00 лв.
Голям пакет за кола маска в домашни условия. Голям пакет за кола маска в домашни условия.
Ново Безплатна доставка Не е наличен
Model: Голям пакет за кола маска
Пакет кола маска в домашни условия. Този голям пакет за кола маска съдържа всички необходими неща за няколко месеца напред за да обезкосмите тялото си и то на невероятно ниска цена. Към него прибавяме и 2 продукта който са създадени специално за след епилиране с кола маска. Почистващото масло ..
45.90 лв.
Козметично крем масло след кола маска
Ново Не е наличен
Model: масло след кола маска
Крем масло след коламаска 150ml. Специално за KeepFit.bg, водеща българска компания в производството на козметика, създаде този невероятен продукт за успокояване на кожата след кола маска. Крем маслото е с екстракт от лайка, успокоява кожата със своите съставки и свойства, то забавя и намалява..
5.00 лв.
Почистващо масло след кола маска и депилация
Ново Наличен
Model: Олио след кола маска за почистване
Почистващо масло след коламаска и депилация - 250 мл. Всички знаем как след кола маска остават малки парченца восък по кожата ни и как те се махат много трудно. Трябва много време прекарано в банята в киснене на топла вода и търкане, като така рискуваме да си претрием кожата. Почистващото масло с..
8.00 лв.
Пълнители за кола маска рол-он. Пълнители за кола маска рол-он.
Ново -28 % Наличен
Model: Кола маска рол-он
Пълнител за кола маска рол-он 100мл. Кола маската е най-лесният и ефикасен метод за премахване на нежеланото окосмяване в  домашни условия. Лесна е за употреба, не изисква професионални познания, а ефекта и е много по-добър от епилатор. Изисква се да имате само нагревател рол-он за ..
2.90 лв. 4.00 лв.
Лентички за обезкосмяване
Ново Наличен
Model: Лентички за обезкосмяване 50 бр.
Лентички за обезкосмяване за кола маска - 50 бр. Обезкосмяването чрез кола маска е един от най-дълготрайните и предпочитани методи за премахване на нежеланото окосмяване. Освен това колата маска може да се прави на всички части на тялото. Предлагаме Ви пакет от 50 броя текстилни лентички за об..
5.00 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Tози сайт използва бисквитки.