Menu
Your Cart

Избелване на зъби

Избелване на зъби

Избелване на зъби

Всеки иска да има снежно бели зъби и красива и ослепителна усмивка. Много хора прибягват до посещения при зъболекар, но не всеки може да си позволи скъпоструващите процедури за избелване на зъби. Ние ви предлагаме бърз и евтин начин да направите това със продуктите станали хит в Европа и Америка. А именно продуктите на WhiteLight. Тези 2 продукта са се доказали на пазара като топ продукти за домашно избелване на зъби. Рекламните кампании и добрите отзиви по цял свят са ги превърнали в лидери и синоним за качество при избелването на зъби.

White Teeth- избелваща писалка White Teeth- избелваща писалка
Ново Не е наличен
Model: White Teeth- избелваща писалка
Искате ли да имате бели зъби на достъпна цена? Представяме Ви писалка за искрящо бели зъби. Тази революционна писалка за избелване на усмивката е клинично доказанао безопасна и ефективна. Можете лесно да вземе тази малка и незабележима писалка с вас и да я прилага в движение- ..
0.00 лв.
Писалка за избелване на зъби Wonder White (Уондър Уайт) Писалка за избелване на зъби Wonder White (Уондър Уайт)
Ново Не е наличен
Model: Писалка за избелване на зъби Wonder White
Wonder White – система за ефективно, лесно, безопасно и дълготрайно избелване на зъби! Зъбите Ви са пожълтели, оцветени или обезцветени? Това Ви кара да се чувствате неудобно пред приятели, колеги и любия човек? Този малък аспект може силно да повлияе на личния Ви живот. Имате възмо..
0.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Tози сайт използва бисквитки.