Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

19 май Миноксидил за косопад при жени
Искра 0 1163
Ако търсите онлайн продукти против косопад, най-често излиза миноксидил. Има само един проблем - по-голямата част от информацията за тези продукти е написана за мъже. Статистически това не е голяма изненада. Докато почти всички са запознати с плешив..
05 апр Ръководство за лесно и бързо обезкосмяване
0 2420
След дългата неприятна зима сигурно Ви е омръзнало от дебели черни чорапогащи и нямате търпение да започнете да показвате копринено гладка кожа всеки ден. Има много зони, през които да преминете: подмишници, ръце, крака и не на последно място – бикин..
05 апр Ръководство за епилация: кой метод е най-добър за Вас?
0 1658
Когато става дума за епилация, има безброй много методи, между които да се избира: някои по-скъпи, някои по-сложни, някои по-болезнени, някои по-издръжливи. В това ръководство за епилация едни от най-големите специалисти в Америка и Европа коментират..
05 апр Предимствата на обезкосмяването с кола маска
0 3493
Когато става дума за избор на средство за обезкосмяване, един от най-ефективните и все още евтини методи, който можете да изберете, е кола маската. Кола маската е подходяща за прилагане върху почти всяка част от тялото Ви и е един от най-старите мето..
05 апр Бразилска кола маска
0 3144
Когато става въпрос за кола маска, хората винаги я свързват с болка. Всъщност кола маската не е толкова болезнена, колкото очаквате. Освен това има много възможности да се намали болката от кола маска. Изтръпването е едно от решенията за процедура Бр..
05 апр Дали гроздето е новото чудо за изгаряне на мазнини?
0 1297
Оказва се, че гроздето може да даде много повече на организма ни от това да бъде просто здравословна закуска. Не, това не е заради нов вид генна модификация, а заради съединение, намерено в гроздето, което може да помогне на организма да изгаря мазни..
Показани 1 от 6 | 69 (12 Страници)
Tози сайт използва бисквитки.