Menu
Your Cart

Hristina Cosmetics

Дневен изглаждащ крем с хайвер SPF 30 - 50 ml. Дневен изглаждащ крем с хайвер SPF 30 - 50 ml.
Ново Не е наличен
Brand: Hristina Cosmetics Model: Дневен изглаждащ крем с хайвер SPF 3
Дневен изглаждащ крем с хайвер SPF 30 - 50 ml.   Какво съдържа хайвера и защо се смята за подмладяващ продукт? Хайвера е комбинация от протеини, въглехидрати с нисък гликемичен индекс и есенциални мастни киселини. Една от основните съставки на този продукт е DMAE. DMAE е хранително вещ..
0.00 лв.
Дневен крем с екстракт Охлюв SPF 30 - 50 ml.
Ново Не е наличен
Brand: Hristina Cosmetics Model: Дневен крем с екстракт Охлюв SPF 30
Дневен крем с екстракт Охлюв SPF 30 - 50 ml. Какво знаем за екстрактът от охлюви? Екстрактът от охлюви е бил открит от испански клинични онколози, в края на шейсетте години. Изследванията на докторите са търсели ново вещество, което да се използва при лечението на пациенти с рак, облъчвани с р..
0.00 лв.
Матиращ дневен крем 24-ти фактор - 50 ml.
Ново Не е наличен
Brand: Hristina Cosmetics Model: Матиращ дневен крем 24-ти фактор
Матиращ дневен крем 24-ти фактор - 50 ml.   Дневният антибактериален крем  против акне с включен слънцезащитен фактор ( SPF 24) и лек матиращ ефект.  Свива и стяга порите на лицето. Тази формула е комбинация от растителни екстракти и натурални съставки. Действа върху засегнатите..
0.00 лв.
Нощен крем за лице с Хайвер - 50 ml.
Ново Не е наличен
Brand: Hristina Cosmetics Model: Нощен крем за лице с Хайвер
Нощен крем за лице с Хайвер 50 ml. Какво съдържа хайвера и защо се смята за подмладяващ продукт? Хайвера е комбинация от протеини, въглехидрати с нисък гликемичен индекс и есенциални мастни киселини. Една от основните съставки на този продукт е DMAE. DMAE е хранит..
0.00 лв.
Нощен крем против Акне - 50 ml.
Ново Не е наличен
Brand: Hristina Cosmetics Model: Нощен крем против Акне
Нощен крем против Акне 50 ml.   Маслото от кайсиеви ядки е изключително полезно за склонна към акне кожа, поради наличието на линоловa и олеинова киселина (есенциални мастни киселини), които имат противовъзпалителни свойства. Екстрактът от бреза успокоява и хидратира раздра..
0.00 лв.
Нощен крем със Златни частици - 50 ml.
Ново Не е наличен
Brand: Hristina Cosmetics Model: Нощен крем със Златни частици
Нощен крем със Златни частици - 50 ml.   Комбинация на масла от гардения, сусамово, жожоба,  витамини и подмладяващи колодиални златни частици, подхранват и регенерират кожата на лицето.    Маслото от жожоба е отличен овлажнител и омекотител  за кожата,..
0.00 лв.
Околоочен крем със екстракт от Охлюв - 25 ml.
Ново Не е наличен
Brand: Hristina Cosmetics Model: Околоочен крем със екстракт от Охлюв
Околоочен крем със екстракт от Охлюв - 25 ml. Какво знаем за екстрактът от охлюви? Екстрактът от охлюви е бил открит от испански клинични онколози, в края на шейсетте години. Изследванията на докторите са търсели ново вещество, което да се използва при лечението на пациенти с рак, облъчвани с ..
0.00 лв.
Околоочен крем със Златни частици - 25 ml.
Ново Безплатна доставка Не е наличен
Brand: Hristina Cosmetics Model: Околоочен крем със Златни частици
Околоочен крем със Златни частици 25 ml.   Колодиални златни частици, пшеничен протейн, колаген, еластин озаряват кожата и се грижат за зоната на околочният контур. Кремът подхранва и изглажда деликатната зона около очите. Предпазва от появата на нежелани бръчици.   Употреба:&n..
25.00 лв.
Серум за лице с екстракт от Охлюв - 25 ml. Серум за лице с екстракт от Охлюв - 25 ml.
Ново Не е наличен
Brand: Hristina Cosmetics Model: Серум за лице с екстракт от Охлюв
Серум за лице с екстракт от Охлюв - 25 ml. Какво знаем за екстрактът от охлюви? Екстрактът от охлюви е бил открит от испански клинични онколози, в края на шейсетте години. Изследванията на докторите са търсели ново вещество, което да се използва при лечението на пациенти с рак, облъчвани с рад..
0.00 лв.
Серум за лице с Хайвер - 25 ml.
Ново Не е наличен
Brand: Hristina Cosmetics Model: Серум за лице с Хайвер
Серум за лице с Хайвер - 25 ml. Какво съдържа хайвера и защо се смята за подмладяващ продукт? Хайвера е комбинация от протеини, въглехидрати с нисък гликемичен индекс и есенциални мастни киселини. Една от основните съставки на този продукт е DMAE. DMAE е хранителн..
0.00 лв.
Серум за лице със златни частици - 25 ml.
Ново Не е наличен
Brand: Hristina Cosmetics Model: Серум за лице със златни частици
Серум за лице със златни частици - 25 ml.   Концентрат от витамини, масла и златни частици хидратират, успокояват, изглаждат и подмладяват кожата на лицето.   Златните частици озаряват кожата в светлина около 3 часа, до пълното им абсорбиране. Серумът съдържа колодиално..
0.00 лв.
Хидратиращ дневен крем със златни частици SPF 30 - 50 ml.
Ново Не е наличен
Brand: Hristina Cosmetics Model: Хидратиращ дневен крем със златни частици SPF 30
Хидратиращ дневен крем със златни частици SPF 30 - 50 ml.   Кремът със златни частици хидратира, подхранва и изглажда кожата, като същевременно увеличава 30 пъти естествената защита на кожата от UVA/ UVB лъчите и подържа еластичността й.  Употреба: Нанася се равномерно с..
0.00 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)
Tози сайт използва бисквитки.