Menu
Your Cart

Blog - бръчки RSS Feed

05 апр Как да предпазим кожата си от бръчки за по-дълго време?
0 250
Всички се страхуват от появата на бръчки по лицата си, защото те ни карат да изглеждаме по-възрастни и нека си го кажем, бръчките са враг на всяка красива жена. Така че, какво да направим, за да стоят далеч от лицата ни? Прочетете, за да разберете. ..
05 апр 10 стъпки за подмладяване на кожата
0 223
Едва ли има жена над 25, която да не си мечтае да е вечно млада и красива. Това, разбира се, не е възможно, но пък има някои съвети, които могат да ни помогнат да запазим за по-дълго младостта на кожата. Пийте повече кафе - в кафето има повече ант..
05 апр Какво е хиалуронова киселина?
0 175
Хиалуроновата киселина (HA) е една от най-невероятните съставки в грижата за кожата. Хиалуроновата киселина е естествена част от нашето тяло и се съдържа в съединителната тъкан, допринася за еластичността на кожата. За първи път е използвана в очнат..
05 апр Топлите дни са вече тук
0 182
Така дълго чаканото лято дойде и извадихме от гардероба по-късите и леки дрехи и е неизбежно да помислим как ще изглеждаме с тях. След всички тези празници, изкарани на маса и по диваните, е време да обърнем внимание на нашето тяло и да го подготвим ..
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Tози сайт използва бисквитки.