Menu
Your Cart

Blog - коса RSS Feed

19 май Миноксидил за косопад при жени
Искра 0 1079
Ако търсите онлайн продукти против косопад, най-често излиза миноксидил. Има само един проблем - по-голямата част от информацията за тези продукти е написана за мъже. Статистически това не е голяма изненада. Докато почти всички са запознати с плешив..
05 апр Как помага хиалуроновата киселина на кожата и откъде да си я набавим?
0 670
От векове най-големият проблем на много дами е неизбежната борба с времето. В последното десетилетие голям хит сред подмладяващите продукти стана хиалуроновата киселина. За да се убедим в нейните свойства и безспорни качества, трябва да си зададем въ..
05 апр Как да се справим с косопада?
0 629
Повечето хора започват да мислят как да се справят с проблема косопад едва след като забележат, че имат такъв. Но ако започнете по-рано, като се грижите подобаващо за косата и скалпа си, ще си спестите много главоболия, а и пари. В предишната публика..
05 апр Какво предизвиква косопад?
0 859
Най-добрият начин да мислим за начина, по който косата расте, е да си представим една градина. Колко добре тя расте, е изцяло в резултат на това, което се случва "под земята." За да може да протекат нормално всички цикли на растеж на косата, трябва п..
05 апр Красива коса и заета жена... мисия възможна!
0 1251
Лесната поддръжка на косата започва с избора на подходящата прическа – има няколко различни стайлинга, с които ще си спестите време, пари и сутрешен стрес. Ето и кои неща са важни при търсене на прическа, която да е хем красива, хем и да не е необхо..
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Tози сайт използва бисквитки.