Menu
Your Cart

Blog - обезкосмяване RSS Feed

05 апр Ръководство за лесно и бързо обезкосмяване
0 2056
След дългата неприятна зима сигурно Ви е омръзнало от дебели черни чорапогащи и нямате търпение да започнете да показвате копринено гладка кожа всеки ден. Има много зони, през които да преминете: подмишници, ръце, крака и не на последно място – бикин..
05 апр Ръководство за епилация: кой метод е най-добър за Вас?
0 1390
Когато става дума за епилация, има безброй много методи, между които да се избира: някои по-скъпи, някои по-сложни, някои по-болезнени, някои по-издръжливи. В това ръководство за епилация едни от най-големите специалисти в Америка и Европа коментират..
05 апр Предимствата на обезкосмяването с кола маска
0 2809
Когато става дума за избор на средство за обезкосмяване, един от най-ефективните и все още евтини методи, който можете да изберете, е кола маската. Кола маската е подходяща за прилагане върху почти всяка част от тялото Ви и е един от най-старите мето..
05 апр Бразилска кола маска
0 2538
Когато става въпрос за кола маска, хората винаги я свързват с болка. Всъщност кола маската не е толкова болезнена, колкото очаквате. Освен това има много възможности да се намали болката от кола маска. Изтръпването е едно от решенията за процедура Бр..
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Tози сайт използва бисквитки.