Menu
Your Cart

Blog - епилация RSS Feed

05 апр Ръководство за лесно и бързо обезкосмяване
0 1973
След дългата неприятна зима сигурно Ви е омръзнало от дебели черни чорапогащи и нямате търпение да започнете да показвате копринено гладка кожа всеки ден. Има много зони, през които да преминете: подмишници, ръце, крака и не на последно място – бикин..
05 апр Ръководство за епилация: кой метод е най-добър за Вас?
0 1327
Когато става дума за епилация, има безброй много методи, между които да се избира: някои по-скъпи, някои по-сложни, някои по-болезнени, някои по-издръжливи. В това ръководство за епилация едни от най-големите специалисти в Америка и Европа коментират..
05 апр Предимствата на обезкосмяването с кола маска
0 2675
Когато става дума за избор на средство за обезкосмяване, един от най-ефективните и все още евтини методи, който можете да изберете, е кола маската. Кола маската е подходяща за прилагане върху почти всяка част от тялото Ви и е един от най-старите мето..
05 апр Бразилска кола маска
0 2404
Когато става въпрос за кола маска, хората винаги я свързват с болка. Всъщност кола маската не е толкова болезнена, колкото очаквате. Освен това има много възможности да се намали болката от кола маска. Изтръпването е едно от решенията за процедура Бр..
05 апр Указания за правилно използване на кола маска в домашни условия
0 14130
Кола маската е един от най-добрите методи за епилация. Тя може да се направи както у дома, така и в салон за красота. Ако козметиката, която използвате, е качествена, не е нужно да се притеснявате за използването на кола маска. Ако искате да спестите..
05 апр Как да се предпазим от подкожните косъмчета след епилация?
0 1124
Епилацията е метод за премахване на окосмяването, който включва отстраняване на космите чак до корена. Някои от най-често срещаните видове епилация са: кола маска, скубане, използването на устройства като електролиза и лазерна епилация. Без значение ..
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Tози сайт използва бисквитки.