Menu
Your Cart

Крем против стрии Marksplex 150 ml - най-ефикасния продукт за премахване на стрии

Крем против стрии Marksplex 150 ml - най-добрия продукт за премахване на стрии 2012г.

Marksplex™ представлява уникална смес от пептиди и протеини, които атакуват стриите. Marksplex™ съдържа и естествени растителни продукти, които подхранват и възстановяват кожата. Тази уникална комбинация от пептиди, протеини и естествени растителни продукти значително намалява стриите и петната по кожата. Същевременно с това ще почувствате кожата си по-здрава и стегната.

Marksplex™ е клинично тестван от независима лаборатория (AMA Laboratories)

  • при 100% от участниците в тестовете се наблюдава значително намаляване на стриите;
  • 100% от участниците чувстват кожата си по-здрава, стегната и еластична;
  • при 100% от участниците се наблюдава подобряване на цялостния вид на кожата.

Основните ползи от употребата на Marksplex™ са:

  • намалява стриите и белезите по кожата;
  • значително подобрява състоянието на грубата и суха кожа;
  • кожата изглежда по-сияйна и тонизирана;
  • повишава усещането за стегнатост, здравина и еластичност.

Ако имате стрии и желаете да ги премахнете, не губете време и пари, използвайки кремове и гелове със съмнително качество. За съжаление много от т. нар. продукти против стрии, които се предлагат на пазара, само хидратират кожата и/или имат временен ефект.

За разлика от тях, Marksplex™ може да намали значително стриите и същевременно с това да подобри цялостния вид на кожата, като я направи по-стегната и здрава и по-еластична в проблемните зони. Резултатите са видими след по-малко от две седмици, но силно препоръчваме да изчакате поне осем седмици до поява на максимален ефект.

Marksplex™ съдържа Дермакомплекс-12 – активна формула, съчетаваща Regestril-TM, Ацетил Хексапептид-8, масло от ему, Естер C (вид витамин C), Амла (плод) и Siegesbeckia Orientalis. Доказано е, че тези активни съставки намаляват в дълбочина стриите, правят ги по-бледи, заздравяват и стягат кожата и подобряват цялостния вид на кожата в проблемните зони. За разлика от повечето продукти против стрии, предлагани на пазара (които действат само върху най-горния слой на кожата – епидермиса), Marksplex™ лекува не само епидермиса, но и по-дълбокия дермален слой, разрешавайки проблема със стриите.

Спрете да се взирате в несъвършенствата си и започнете да се борите срещу тях. Възползвайте се от невероятните свойства на Marksplex™. Без хирургическа намеса! Без спринцовки! Край на скъпите медицински процедури! Просто използвайте Marksplex™ два пъти на ден и след няколко седмици стриите ще избледнеят значително, а кожата ви ще бъде по-здрава.

Повече информация за Marksplex и неговите свойства може да намерите на специализираната ни страница ТУК!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Може би ще Ви е интересно...

Тук ще откриете много полезна информация по въпросите за здравето, красотата и нещата, които можете да направите, за да поддържате себе си здрави, млади и щастливи!
Tози сайт използва бисквитки.