Menu
Your Cart

Годжи Бери (Goji Berry) 600 mg. / 60 капсули - подобрява физическото Ви състояние

Годжи Бери (Goji Berry) 600 mg. / 60 капсули - подобрява физическото състояние.

Годжи Бери е богат на антиоксиданти, които помагат за засилване на имунитета.

  • Предпазва черния дроб
  • Помага на зрението
  • Подобрява сексуалната функция.
  • Подобрява кръвообращението

Какво е Годжи Бери ( Goji Berry )?

Учените са установили, че Годжи Бери ( Goji Berry ) са едни от най-хранителните плодове на земята. Годжи Бери ( Goji Berry ), наричани също „вълчи плодове“, са били отглеждани в долините на Хималаите в продължение на стотици години. Традиционната китайска народна медицина ги използва, за да лекува различни заболявания, а също така отдавна се използва в различни азиатски ястия като съставка или гарнитура.

За какво помага Годжи Бери ( Goji Berry )?

ДНК защита: Увреждането на ДНК-то ни излага на всевъзможни заболявания и ускорява остаряването. С годините, нашето ДНК се поврежда от свободните радикали, генерирани като страничен продукт на нашия метаболизъм и от излагането на токсини. Въпреки, че телата ни се само лекуват, те могат да станат обект на прекалено много свободни радикали, особено с напредването на възрастта. Това води до увреждане на здрави клетки, които могат да допринесат за различни де-генеративни заболявания.

Сексуално здраве: Намаляването на сексуалната функция върви ръка за ръка с напредване на годините. Намаленото желание за секс, както при мъже така и при жени може да бъде свързано с намаленото производство на тестостерон в нашите тела. Годжи Бери ( Goji Berry ) увеличава производството на тестостерон. В Азия го смятат за силен афродизиак, като подобрява издръжливостта, повдига настроението и намалява стреса. Всичко това предразполага за здравословен сексуален живот.

Отслабване:  Годжи Бери ( Goji Berry ) имат свойства, който помагат за контрола на кръвната захар и апетита. Има високо съдържание на фибри, които поддържат нормални нива на кръвната захар. Годжи Бери ( Goji Berry ) е добър източник на хром и минерали, който помагат в контрола на кръвната захар. Хрома помага за запазване на чистата мускулна маса по време на отслабването.

Годжи Бери ( Goji Berry ) съдържа специални полизахариди, които укрепват имунната ни система.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули дневно след хранене.

Съдържа в една таблетка Годжи Бери ( Goji Berry ) 4:1 екстракт 600mg

Внимание: Да не се превишава дневната доза. Ако сте бременна или кърмеща се консултирайте с Вашия лекар преди употреба.

Информация за доставка.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Може би ще Ви е интересно...

Тук ще откриете много полезна информация по въпросите за здравето, красотата и нещата, които можете да направите, за да поддържате себе си здрави, млади и щастливи!
Tози сайт използва бисквитки.