Menu
Your Cart

Хиалуронова киселина NOW с MSM - 60 капсули

Хиалуронова киселина NOW с MSM - 60 капсули
56.00 лв.
  • Налистност: В наличност
  • Model: Hyaluronic Acid 50 mg with MSM 60 Veg Capsules
  • SKU: NOW-03156

Хиалуронова киселина от NOW с MSM формула - 60 капсули (Vcaps)

Хиалуроновата киселина е съединение, което присъства във всяка тъкан на тялото, с най-високи концентрации в съединителната тъкан, като кожа и хрущял.

Хиалуроновата киселина е важна съставна част на ставната течност, която служи като смазка и играе роля в съпротивата на притискащите сили.

Описание:

  • Хранителна добавка
  • Вегетарианска формула

Хиалуроновата киселина е полизахарид с високо молекулно тегло, съставен от редуващи молекули на N-ацетил глюкозамин и D-глюкуронова киселина. Той е член на гликозаминогликанова семейството, което се намира в рамките на колагена в организма. За разлика от други видове на съединителната тъкан, хиалуроновата киселина не е свързана с други протеини или сяра. Като най-важно място за попълване в човешкото тяло, хиалуроновата киселина притежава повече вода, отколкото всяка друга молекула в тялото и като така запазва колагена добре хидратиран и тъканите с младежки свойства за по-дълго време.

Какво е предназначението на MSM в тази формула с хиалуронова киселина?

MSM е органичен източник на сяра, минерално необходим за нормалната функция и структура на тялото. Сярата е суровина, използвана от организма за производството на протеини, хрущяли и други съединителни тъкани. Проучвания с MSM са доказали, че е безопасен и ефективен за използването при различни видове нужди на съединителната тъкан. MSM е анти-алергичен и не се свързва със сулфонамидни лекарства или сулфитните алергии.

Начин на употреба: Приема се като хранителна добавка, приемайте  (2) капсули,  1-2 пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.

Други съставки: Целулоза (капсула), магнезиев стеарат (растителен източник) и силициев двуокис.

Не съдържа: захар, нишесте, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, мляко, яйца или консерванти.

Допълнение факти.

Дозировка: 2 капсули

Стойност за 1 доза:

Натрий (от натриев хиалуронат) - 10 мг

Хиалуронова киселина (от натриев хиалуронат) - 100 мг

MSM (метилсулфонилметан) - 900 мг

Произход: САЩ

Информация за доставка.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Може би ще Ви е интересно...

Тук ще откриете много полезна информация по въпросите за здравето, красотата и нещата, които можете да направите, за да поддържате себе си здрави, млади и щастливи!
Tози сайт използва бисквитки.