Menu
Your Cart

Околоочен крем със екстракт от Охлюв - 25 ml.

Околоочен крем със екстракт от Охлюв - 25 ml.
0.00 лв.
  • Налистност: Не е наличен
  • Model: Околоочен крем със екстракт от Охлюв

Околоочен крем със екстракт от Охлюв - 25 ml.

Какво знаем за екстрактът от охлюви?

Екстрактът от охлюви е бил открит от испански клинични онколози, в края на шейсетте години. Изследванията на докторите са търсели ново вещество, което да се използва при лечението на пациенти с рак, облъчвани с радиация която предизвиквала дерматит и изгаряния по кожата. Охлювите са едни от най-древните животни, известни с това, че оцеляват в екстремните условия на заобикалящата ги среда в продължение на повече от 600 милиона години. Този факт показва, че има нещо специално което се съдържа в тях, което позволява на техния вид да е толкова издръжлив.

Козметично приложение.

Екстрактът от охлюви се използва в козметичната индустрия повече от 10 години. Охлювите съдържат изключителна комбинация от естествени съставки, която позволява на кожата да се лекува и регенерира. Той може да се използва за лечение на акне, белези от акне, старчески петна, бръчки, мимически бръчки и много други кожни заболявания.

Околоочен крем със екстракт от охлюви предпазва деликатната кожа около очите, като запазва свежестта, младостта и забавя появата на нежелани бръчки. Изглажда скоро появили се фини бръчици

 

Употреба: Нанася се сутрин с леки движения около очите.

 

Произход: България

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Може би ще Ви е интересно...

Тук ще откриете много полезна информация по въпросите за здравето, красотата и нещата, които можете да направите, за да поддържате себе си здрави, млади и щастливи!
Tози сайт използва бисквитки.